sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Messuilua

Kuten aikaisemmin kirjoittelinkin, vietin perjantain Helsingissä I love me -messuilla. Messuilla aika meni älyttömän nopeasti, koska siellä oli niin paljon nähtävää. Tässä tunnelmia messuilta kuvien muodossa.

 
Salaattilounas Messukeskuksen Fazer-kahvilassa
Messuilla sai äänestää kauneinta hääpukua 18:sta eri vaihtoehdosta. Tässä mielestäni kaksi kauneinta pukua.

Toiseksi kaunein puku.
Sama puku takaa. Myös oikealla olevan puvun takaosa oli
todella kaunis.
Ehdottomasti kaunein puku.
Kaunis morsiusneidon puku
Karkkipöytää olen itsekin suunnitellut meidän häihin.
Kauniit kyltit kulhoissa.
Messuilla oli myös muotinäytös, jonka oli ohjannut Teri Niitti. Oli aika hieno fiilis olla ensimmäistä kertaa katsomassa oikeaa muotinäytöstä. 
Jukka Rintalan suunnittelema
juhlamekko


 
 
 
Suurin syy miksi lähdin messuille, vaikka en saanut ketään lähtemään mukaani, oli Leena Puotiniemen haastattelu. Luennon piti ohjelmalehtisen mukaan olla klo 13, jonka vuoksi kiirehdin Turusta Helsinkiin ja paikalle päästyäni, luento olikin siirretty alkavaksi klo 17:30. Hyvää kannatti kyllä odottaa, oli hieno kokemus nähdä suuri suosikki ja esikuva livenä sekä esittää hänelle kysymyksiä. Kysymysten esittämismahdollisuus tuli kyllä hieman yllättäen ja mieleeni tuli miljoona kysymystä vasta paluumatkalla Turkuun.
 
Ennen Leenan luentoa ehdin myös kuuntelemaan Marianne Kiukkosen pitämä luento aiheesta "Bodi on mun koti".
 
Poliisi, PT Marianne Kiukkonen
Leena Puotiniemi
 
Leena, minä ja räjähtänyt messulookkini!
Koska päivä oli ollut melko hektinen, en ollut ehtinyt syödä lounaan jälkeen kuin energiapatukan. Turkuun päästyäni klo 21 illalla, päätimme vielä lähteä ystäväpariskuntamme kanssa ulos syömään ja vaihtamaan kuulumisia.
 
Red Hot Chilis - broiler fajitas
Messur kyllä ylittivät kaiken kaikkiaan odotukseni, ja ehdottomasti lähden ensi vuonna uudestaan, mikäli ne vain järjestetään.
 
T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti