sunnuntai 6. lokakuuta 2013

I did it!

Olen viimeiset viikot kuumeisesti haaveillut -20kg rajapyykin saavuttamisesta. Vaikka olen kesästä asti ollut n 0,5-1kg päässä tästä tavoitteesta, alkoi sen rajan ylittäminen tuntua jo lähes mahdottomalta. Kunnes tämän viikon torstai aamuna mittari vihdoin näytti 64,6kg!! Täytyy kyllä sanoa, että tämän viimeisen kilon eteen on tehty enemmän töitä kuin kaikkien muiden 19kg:n yhteensä, ainakin se siltä tällä hetkellä tuntuu!


Aloin jo mielessäni kehitellä teoriaa, "Juon liikaa vettä?" "Syön liikaa kasviksia?". Olisi tietysti ollut helppoa tiputtaa paino alle 65kg:n jos olisin jonain päivänä syönyt vähän huonommin, mutta halusin että paino tippuu ns syömällä oikein ja riittävästi.

Tälläistä suurta saavutusta oli tietysti kiva lähteä vähän juhlimaan mieheni, parhaan ystäväni ja hänen miehensä kanssa. Kävimme syömässä kolmen ruokalajin illallisen italialaistyylisessä Sergio´s ravintolassa.

Taivaallinen jälkiruoka: Tiramisua ja mascarpone-kahvijäätelöä
Täytyy kyllä sanoa, että iski tietynlainen motivaation puute saman tien. Seuraava 5kg etappi edessä ja sitten paino olisi 60kg. Jotenkin tuntuu taas että mitä järkeä lähteä sitä tavoittelemaan, kun en kuitenkaan sitä tule saavuttamaan. Sitten taas toisaalta miettii, että en olisi ikänä kuvitellut saavuttavani edes 65kg:tä. Tällä hetkellä suurin tavoitteeni on ylimääräisen rasvan muuttaminen lihasmassaksi, ei niinkään painonpudotus, mutta en laita pahitteeksi jos siinä samassa muutama kilo painoakin putoaa. Saa nähdä.

I did it!
 
T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti