lauantai 2. marraskuuta 2013

Syksy

Olen tässä syksyn mittaan paljon pohtinut tätä syksyä ja sitä kuuluisaa syysmasennusta. En ole itse koskaan kokenut potevani sellaista, ainakaan viikkotolkulla. Eniten mielialaan vaikuttavat todella huonot ilmat, kuten tälläkin viikolla yhtenä päivänä. Tarkoituksemme oli lähteä salille, mutta koska ilma oli todella masentava, päätimme yhteistuumin hakea vähän jäätelöä ja jäädä kotisohvalle katsomaan elokuvaa!

Täytyy muistaa, että oman kehon ja mielen kuuntelu on tärkeää, kuten myös riittävä lepo niin yöllä kuin kunnollisten lepopäivienkin viettäminen treenien välissä. Tälläisen ylimääräisen lepopäivän viettäminen toikin taas toden teolla uutta puhtia treenaamiseen. Jos kuitenkin tälläinen lepopäivien pitäminen ja huono fiilis tekemiseen jatkuu pidemmän aikaa, sitten on kyllä syytä miettiä tarkemmin mistä se johtuu.

Alkusyksy Turun jokirannassa
Mielestäni syksy alkoi elokuun vaihduttua syyskuuksi ja koulun alettua. Syyskuussa oli paljon nättejä lämpimiä päiviä ja iltoja, ilma alkoi tuoksua syksylle ja illat selkeästi pimenivät. Mielestäni ei voi vain pitää yhdestä vuodenajasta, vaan oppia nauttimaan jokaisesta. Kaikissa vuodenajoissa on niin hyvä kuin huonojakin puolia, joissakin toisia luonnollisesti enemmän toisia, mutta pitäisi keskittyä aina nauttimaan niistä parhaista puolista. Syyskuussa olimme parhaan ystäväni kanssa Cheekin keikalla Helsingissä, mikä luonnollisesti piristi alkavaa syksyä.

Syyskuussa innostuin myös pitämään tätä blogia, käymään salilla, koska en pysty kauheasti juoksemaan, sekä jatkamaan innokkaasti elokuussa jatkamaani totaalista ruokaremonttia. Oli niin kauheasti kaikkea uutta mihin keskittää energiaa, syksyn murehtimisen sijaan.

Syksyn kauniita aamuja
Lokakuun alussa aloin miettimään murheissani, että vielä kaksi ja puoli kuukautta päivät vaan pidentyvät ja pimenevät. Siinä vaiheessa syksystä tuntui tulevan todella pimeä. Tästä pari viikkoa eteenpäin ajatukset olivat jo ihan päin vastaiset, enää pari kuukautta ja lähdetään takaisin kohti kesää.

Lokakuulle olimme myös varanneet toisen parhaan ystäväni kanssa pidennetyn viikonloppumatkan Tallinnaan syyslomaviikolle ja olin menossa I love me-messuille. Mielestäni kun on jotain kivaa mitä odottaa, mieliala pysyy hyvänä. Pohdin monesti mitä kaikkea voisin Tallinnasta ostaa ja missä voisimme käydä. Syyslomaviikolla kävin myös taas kokeilemassa hääpukuja ja hääkuume ja ahdistus taas nostivat päätään.

Viikonloppu Tallinnassa täytti kaikki odotukset ja odotan jo innolla seuraavaa kertaa, tästähän on tehtävä joka vuotinen tapa. Tallinnasta mukaan lähti mm uusi talvijuoksutakki, mikä nostattaa taas innostusta lenkille lähtemiselle. Kuvaa en valitettavasti tähän tähään saa, puhelimen vielä ollessa huollossa.

Virallinen synttärikuva
Humpsista vaan ja eilen lokakuu vaihtui marraskuuksi. Tässä kuussa onkin lähes joka viikonlopulle jotain kivaa odotettavaa. Tänään vuorossa kälyni ja hänen miehensä valmistujaiset. Tätä tilaisuutta varten ostin Tallinnasta uuden pikkumusta, josta yritän saada kuvan tänne illalla.

Sitä enne kuitenkin vähän ulkoilua ainakin vielä toistaiseksi kauniissa syksyisessä säässä. Mukavaa viikonloppua kaikille, nauttikaa syksystä ja lähtekää ulkoilemaan!

T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti