lauantai 14. syyskuuta 2013

Terveysostoksilla

Minulla on tapana juoda paljon vihreää teetä, etenkin aamupalan kyytipoikana. Koska aamuni ovat usein melko kiireisiä, olen ostanut teetä valmiissa pusseissa. Talven tullen kuitenkin innostun aina ostamaan kaupasta irtoteetä. Tänä vuonna kuitenkin ajattelin hieman laajentaa teetuntemustani ja päätin käydä Turun kauppahallin teekaupassa. Mikä osoittautuikin varsin hyväksi ideaksi. Mukava myyjä kyseli minkatyylistä teetä haen tai yleensä juon ja tuoksutteli minulla erilaisia teelaatuja. Valintani osui tällä kertaa "Vihreä unelma" nimiseen teelaatuun, mikä oli myös tuoksun lisäksi oikein hyvän makuista. Lisäksi sain paljon ohjeita teen hauduttamisesta yms sekä näytepussin missä on "Mansikkapilvi" makuista vihreää teetä. 
 
 
 
Kauppahallin jälkeen suuntasin matkani kohti Kuudes maku nimiseen kauppaa. Koska en ollut ennemmin käynyt kyseisessä kaupassa, kiertelin kauppaa varmasti hyvin eksyneen näköisenä. Valikoima oli erittäin laaja ja koska minulla ei ollut etukäteen mitään selkeää tarvetta millekään, päädyin ostamaan goji-marjoja, joita en myöskään ole koskaan maistanut.
 

 

Bongasin Kuudennesta mausta myös monien kehuman Meridianin maapähkinävoin. Sitä on ole vielä ehtynyt maistamaan, mutta kovasti myyjäkin kehui innoissaan tuotetta.

 
Olen viime viikkoina innostunut maistelemaan kaikenlaisia uusia makuelämyksiä. Ylläolevien lisäksi ostin tällä viikolla baby-pinaattia, jota käytin perinteisen salaatin sijasta salaatissa. Oli oikein maukasta.
 
Avocado-lohisalaatti

Saa nähdä mitä intoudun ensiviikolla maistelemaan ja kokeilemaan. Olisiko teillä jotain hyviä ehdotuksia? Ei kommentteja:

Lähetä kommentti