sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Lauantai-ilta

Useiden ihmisten suosituksesta päätimme eilen mennä testaamaan Turussa sijaitsevan thairuokapaikan nimeltä Maneerat mieheni Jn kanssa. Ravintola oli hyvin pieni, vain viisi pöytää, hyvin yksinkertainen sisustukseltaan ja ehkä hieman nuhjuinen. Alkuvaikutelmasta huolimatta ravintola osoittautui kehujensa arvoiseksi. Tarjoilija oli erittäin ystävällinen ja lämminhenkinen ja ruoka mitä maukkainta. Ehdottomasti tulen käymään täällä jatkossakin.


Härkää ja kasviksia osterikastikkeessa

Cashew broileri

 
Annokset oli valmistettu tuoreista raaka-aineista ja molemmat olivat todella maukkaita. Yleensä en vastaavanlaisissa ravintoloissa viitsi ottaa edes härkää ruuaksi, koska se on usein niin sitkeää. Täällä härkä kuitenkin oli oikein mureaa ja maukasta.

Syyskuun illaksi, eilinen oli todella lämmiin ilta. Päätimmekin lähteä vielä käymään jokilaivoilla ja saimme yllytettyä ystäväni meidän mukaan. Hänen hieman laittautuessa saimme tälläisen pienen lenkkikaverin mukaamme.

Leevi
Lämpimästä päivästä ja illasta huolimatta syksy tekee kovasti tuloaan. Vaikka kello oli laivoille päästyämme vasta hieman yli yhdeksän, alkoi pimeys laskeutua Turkuun. Istuimme Donnassa hieman yli tunnin ja pohdimme mitä kaikkea taas jäi kesällä tekemättä. Ehkä sitten ensi kesänä...
 
Mukavaa aurinkoista syyssunnuntaita kaikille! <3

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti