maanantai 23. marraskuuta 2015

Vk 47

Viime viikko oli painonpudotuksen suhteen erittäin hyvä, sanoisinko jo vähän liiankin hyvä, eli painoa putosi -0,4kg. Yhteispudotusta tällä hetkellä on -12,8kg.  

Syömisten suhteen viikko oli vähän kaksijakoinen. Alkuviikko meni oikein mallikkaasti, mutta torstaina lähdettiin Vennin kanssa Helsinkiin, missä tuli hieman herkuteltua, ja siihen heti perään viikonloppu, jolloin en pidä niin tiukkaa linjaa syömisten suhteen. En kyllä muutenkaan pyri pitämään mitään turhan tiukkaa linjaa syömisten suhteen mutta aina tietysti turhaa herkuttelua olisi hyvä välttää. 

Liikunnan suhteen pääsin kyllä tavoitteeseen, 8km juoksua ja yksi kahvakuulatreeni, mutta liikunta painottui viikonloppuun. Vaunulenkkejä tietysti tulee päivittäin, mutta en laske niitä kunnon treeniksi. 

Viikon treenikuva. Turkuun tuli vihdoin ensilumi. Liukkaus toi hieman lisähaastetta juoksuun. 

Tämän viikon tavoitteena on josko saisin lisättyä yhden liikuntakerran viikkoon, mutta tämä viikko näyttää vaan hieman kiireiseltä että saa nähtäväksi. Olen asettanut itselleni leipomisrajoitteen, eli saan seuraavan kerran leipoa kun on -13kg saavutettu. Ehkä tällä viikolla...?

T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti