maanantai 16. marraskuuta 2015

Vk 46

Tässä hieman yhteenvetoa viime viikosta. Viime viikko oli suhteellisen hyvä viikko, toisaalta jäi myös paljon parannettavaa. Pudotusta tuli -0,2kg eli painoa on yhteensä pudonnut nyt -12,4kg ja synnytyksestä on kulunut nyt 2,5kk. 

Viikon tavoitteena oli juosta yhteensä 7km, jonka olin ajatellut jakavan kahteen osaan. Lisäksi tavoitteena oli tehdä yksi lihaskuntotreeni kotona, koska salikorttini pysyy edelleen jäädytettynä. Tein keskiviikkona peruskuntoa ylläpitävän rauhallisen 4,5km pitkän juoksulenkin, perjantaina tein kotona lihaskuntotreenin kahvakuulalla ja sunnuntaina 2,5km reippaan juoksulenkin. 

Viikon treenikuva: kahvakuulatreeniä

Olin ihan unohtanut noiden kahvakuulien olemassaolon. Päivällä suunnitellessani päivän treeniä muistin ne ja aloin etsimään netistä erilaisia kahvakuulatreenejä. Meidän kevyin kuula on 8kg, joten toistomäärät etenkin käsiharjoitusten osalta olivat aivan liikaa! Vaikka minulla on kymmeniä kahvakuulatreenejä takana, treenien teho yllättää minut kyllä joka kerta, etenkin pitkien taukojen jälkeen. 

Ruokailujen suhteen viime viikko oli suhteellisen onnistunut. Suunnittelin viikon ruuat alkuviikosta ja kävimme isosti kaupassa. Onnistuneesti tuli kyllä syötyä listan mukaan koko viikko.

Puhutaanpa nyt sitten syömisestä tai liikunnasta, mielestäni onnistuneen viikon avain on hyvä etukäteissuunnittelu. On vaikeampi lipsua kun on selkeä tavoite viikolle. 

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! 

T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti