torstai 21. elokuuta 2014

Torstain piristys

Olemme viime viikot remontoineet tulevaa asuntoamme ja tuntuu että illat vierähtävät niin nopeasti ettei ehdi kunnolla panostamaan edes ruoanlaittoon. Tänäänkin ajoimme suoraan töideni jälkeen uudelle asunnolle ja sieltä lähtiessämme alkoi jo olemaan kova nälkä. Tietyssä vaiheessa nälkä lamauttaa, ainakin minut, ja pelkkä ruoanlaittaminen, kaupassa käynnistä puhumattakaan, tuntuu ylitsepääsemättömältä. Kaikesta huolimatta olemme pyrkineet syömään terveellisesti. 

Mutta palatakseni vielä tämänpäiväiseen, ehdotin että lähtisimme ulos syömään kälyni ja hänen miehensä kanssa. Tuntia myöhemmin istuimme ihanassa Pub Niskassa hyvässä seurassa. Koska olen ajatellut jatkaa vähähiilihydraattista ruokavaliota, sen tuoman hyvän olon vuoksi, muiden valitessa pizzaa päädyin ottamaan Niskan maittavan salaatin. 



Niskan ruoat ovat kyllä niin maittavia että niitä voisi syödä joka viikko! Kuvassa vuohenjuusto parmankinkku-salaatti. Ainoan miinuksen paikalle antaisin tilankäytöstä. Suhteellisen pieni paikka ja pöydät harvakseltaan siellä täällä. Hieman tiivistämällä saisi lisää asiakaspaikkoja tunnelman kärsimättä. 

T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti