torstai 27. helmikuuta 2014

Lounaalla Pub Niskassa

Olemme monta viikkoa jo suunnitelleet mieheni kanssa menevämme lounaalle Aurajoen rannassa sijaitsevaan Pub Niskaan. Paikka ei lounaan eikä muunkaan ruuan osalta ollut meille tuttu, mutta kuulopuheiden perusteella kovin tykätty paikka. Etenkin kesällä paikka näyttää erittäin houkuttelevalta pihalla, jokirannassa, olevan terassin vuoksi. Paikan erikoisuutena ovat peltileivät eli ahvenanmaalaiset pizzat. 

Tiistaina vihdoin päätimme mennä kokeilemaan heidän lounastaan jonka piti sisältää juuri näitä peltileipiä sekä maittavia salaatteja. 




Ruuista en valitettavasti kovan nälkäni vuoksi huomannut ottaa kuvia mutta erittäin suositeltava paikka ainakin lounaan puolesta ja myös muutenkin ravintolana! Lounaspöydässä olevat pizzat olivat lähes kaikki sellaisilla täytteillä, mitä en ikimaailmassa tulisi itse valitseneeksi, mutta ehkä juuri siksikin ne maistuivat niin hyviltä! Salaattipuoli jäi mielestäni aavistuksen odottamaani heikommaksi mutta ne mitä tarjolla oli, olivat perus vihersalaattia lukuunottamatta myös melko erikoisia mutta erittäin hyviä!

Paikka oli kaiken kaikkiaan erittäin mukava, niin ruokien, tunnelman kuin palvelunkin puolesta! Suosittelen. 


Koska herkuton vuoteni on jatkunut erinomaisesti, mieheni söi herkut minunkin puolestani järkiruokakahvin kera!

T






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti