tiistai 22. syyskuuta 2015

Aurinkosuoja

Blogihiljaisuus on johtunut siitä, että esikoisemme päätti ehkä hieman yllättäen syntyä viikon etuajassa. Vapaa-aika on siitä lähtien ollut niin kortilla, että blogin päivittäminen on ollut hieman haasteellista. Mieheni meni maanantaina takaisin töihin ja nyt yritän löytää elämään jonkunlaista rytmiä siltä osin kuin se on mahdollista.

Päivät ovat sujuneet pikku-miehen kanssa erittäin hyvin. Pääasiassa syömme, nukumme ja vaunuttelemme. Kuten juuri ennen synnytystä olin lenkillä, oli minun päästävä hieman ulkoilemaan  sinä päivänä jona kotiuduimme sairaalasta. Raitis ilma teki kyllä hyvää, koska olin ollut edelliset viisi päivää ainoastaan sisätiloissa. Toinen syy innokkaalle ulkoilulle oli tietysti hienot Bugaboon vaunut, joiden hankinta ei kyllä ole varmasti jäänyt keneltäkään tutultamme huomaamatta.

Vaunut olivat kyllä ihan mahtavat, ainoa asia mitä huomasin niihin kaipaavan oli aurinkosuoja. Tähän aikaan vuodesta ei kylläkään niin sen auringon vaan tuulen vuoksi. Lenkiltä  palattuani päädyinkin heti Punavuoren Peikon nettisivuille ja tilasin itselleni tällaisen.

Malli - Leopard blue

Merkki - Kurtis Baby Peace
Kompromissiratkaisuna ostimme täysin mustat Bugaboo Buffalot ja aurinkosuoja tuo siihen mukavan väriläiskän. Sekä vaunut että aurinkosuoja on siis ostettu Punavuoren Peikosta ja ne ovat molemmat tulleet postitse tänne Turkuun. Olen kyllä saanut liikkeestä aina todella mukavaa, nopeaa ja joustavaa palvelua.

T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti