torstai 21. toukokuuta 2015

Ulkoiluvaatteita

Olen aina ollut huono ostamaan arkivaatteita. Vaatevarastoni on niin olematon että en oikein edes tiedä mistä aloittaisin kaiken sen ostamisen. Vastaavasti jos puhutaan treenivaatteista, niissä aina tiedän mitä olen vailla ja mitä tarvitsen. Siksi käykin usein niin, että menen kauppaan vaateostoksille ja päädyn aina syystä tai toisesta urheiluosastolle ostamaan uhreiluvaatteita. Näin pääsi käymään taas pari viikkoa takaperin.

Lähdettiin mieheni kanssa hakemaan minulle jotain arkivaatteita kasvavan masun vuoksi ja päädyin ostamaan tuulipuvun itselleni! Puku tuli kyllä tarpeeseen, koska ulkoilu kuuluu joka päiväiseen elämääni jo pelkästään siksi että meillä on koira. Haluaisin kovasti panostaa hyviin ulkoiluvaatteisiin, koska ulos on usein mentävä säällä kuin säällä. Nyt kuitenkin, vallitsevan tilanteen vuoksi, päädyin ostamaan edullisen Raiskin puvun itselleni.

Uusi tuulipuku ja lenkkeilykaveri Capo

En ollut aikaisemmin tullutkaan ajatelleeksi miksi toiset vaatteet istuvat paremmin kuin toiset mutta sehän usein johtuu minkälaisella mitoituksella ne on tehty. Tämä puku on D-mitoitus eli vaikka koko oli suhteellisen pieni niin keskivartalolle jää hyvin tilaa vielä tuleviakin viikkoja ajatellen.

Olen käyttänyt pukua nyt muutaman viikon ja vaikka se on kuoripuku, tuntuu se hengittävän paremmin kuin edellinen pieneksi jäänyt puku. Kunnon vesisateellakin olen jo pukua päässyt testaamaan ja takki pitää kyllä erittäin hyvin vettä. Kuvan lenkkeilykaverin mielestä jokainen sää on hyvä ulkoilusää ja niinhän se kyllä pitää paikkansa. Kun on hyvät ulkoiluvarusteet niin vesisateessakin ulkoilu on mukavaa ja virkistävää.

T

tiistai 5. toukokuuta 2015

Kookosrasva

Olen varsin laiska rasvaamaan ihoani ja tästä saankin usein kuulla parhaalta ystävältäni. Nyt kuitenkin innostuin ostamaan itselleni kaakaorasvan, jolla pyrin ehkäisemään raskausarpien tuloa. 
Tiedän kyllä ettei raskausarpia pysty varsinaisesti estämään, mutta uskon että rasvaamalla ihoa, iho pysyy ainakin kimmoisampana ja ehkä näin ollen ainakin arpia tulisi ehkä hieman vähemmän. Eikä ihon rasvaaminen koskaan muutenkaan huonoa tee.

Muistan ystäväni joskus maininneen kookosrasvan raskausarpien ehkäisyyn, joten hankin itselleni tälläisen. Tuotemerkki on minulle täysin tuntematon mutta ystäväni vinkkasi minulle ko. merkistä.

Avon - Vartalovoide kookosvoilla
Olen käyttänyt tuotetta nyt muutaman viikon ja olen kyllä tykännyt kovasti. Tuoksukin on oikein miellyttävä ja imeytyy iholle nopeasti vaikka aika paksulta rasvalta levitettäessä tuntuukin. Rasvan lisäksi tietysti pyrin juomaan paljon vettä. 

T