sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Päivän asu


Oltiin tänään jokirannassa katsomassa pyöräkilpailuja. Tälläinen asukokonaisuus valikoitui aamulla päälleni. 

Kävimme myös ennen kisoja katsomassa muutaman kuvauspaikan valmiiksi häitä varten. Tarkoituksena on kirkon ja juhlatilaisuuden välissä käydä ottamassa vähän miljöökuvia. Varsinaiset studiokuvat otamme vasta viikko häiden jälkeen.


Kisojen aikana kävimme myös syömässä kevyen lounaan AboaVetuksessa. Savulohileipä oli oikein maukas, mutta lisukkeeksi laitetut sipsit jäivät osaltani syömättä. Vielä olisi muutama kilo tiputettavaa ennen häitä!

T

keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Arkielämän luxusta

Sain syksyllä parhaalta ystävältäni syntymäpäivälahjaksi lahjakortin kauneushoitola Glowhun intialaiseen päähierontaan. Aluksi lahjakortti unohtui laatikkoon ja vuoden vaihteesta asti olen odottanut täydellistä hetkeä käyttää se. 

Lopulta keksin hyvän ajankohdan eli kun opinnäytetyö on tehty. Lopulta päivän koittaessa, ei ajankohta olisi voinut olla yhtään parempi. Oppari tarkistuksessa, hemmetin hauska pääsiäinen takana ja olin juuri kuullut saavani kovasti haluamani työpaikan!


Paikka itsessään oli pieni ja viihtyisä. En koskaan voisi kuvitella meneväni mihinkään muuhun hierontaan, koska kutian niin kovasti, mutta tämä oli kyllä oikein rentouttava ja mukava. 

T

perjantai 18. huhtikuuta 2014

Summer shoes

Ostin itselleni viime vuonna innoissani valkoiset Converset. Kuukauden käytön jälkeen totesin etteivät ne sopineet ollenkaan jalkoihini. Kengät olivat yksinkertaisesti liian kapeat jaloilleni ja varpaiden väliin tuli todella kipeä kohta. Siitä lähtien kengät ovat pölyttyneen vain eteisessämme. 

Jäin kuitenkin kaipaamaan tennari-tyylisiä kenkiä, jollaiset minulla on parina kesänä nyt jo olleet. Converseja edeltävät töppöset olin ostanut Gantin liikkeestä, niinpä päätin suunnata itseni sinne katsomaan mitä heillä olisi tänä vuonna tarjolla. Tälläiset kivat töppöset sieltä sitten mukaani lähtikin. 

Mukavaa pääsiäistä kaikille!

T


maanantai 14. huhtikuuta 2014

Uunitomaatit

Välillä kun ruokana on pastaa, valmistan pastan päälle tälläisiä uunitomaatteja. 


Rasiallinen kirsikkatomaatteja halkaistuina uunikulhossa. Päälle kaadetaan hieman oliiviöljyä, suolaa sekä provencale-yrttiseosta. Sekoitetaan. Laitetaan tomaatit uuniin 225 asteeseen ja annetaan olla n 20-30, en ole koskaan katsonut tarkkaa aikaa. Tomaatit ovat valmiita kun ne ovat pehmenneet ja kuori alkaa irtoamaan. Valmiit tomaatit kaadetaan pasta-annoksen päälle. 


T

perjantai 11. huhtikuuta 2014

Vihdoinkin

Olen tässä pakertanut viimeiset viikon lopputyötä ja kaikki muu on siksi aikaa saanut jäädä, niin myös tämä blogi! No mutta nyt on kouluhommat pulkassa ja elämä voi alkaa! 

Olen viimeiset viikot haaveillut istuvani rennosti, ilman kiireitä ja murheita, jossain kivassa kahvilassa ja lukevani jotain turhaa hömppäkirjaa. 

Tällaisissa tunnelmissa olen tällä hetkellä. 


<3

T